Header voorbeeld India2 2011

Jaarverslagen

Wat bereikte de Leprastichting in 2016?

Onze behaalde resultaten kunt u allemaal teruglezen in ons online (Engelstalig) jaarverslag. Zie: www.annualreport2016nlr.orgDe Leprastichting combineert een online Engelstalig jaarverslag met een beknopte papieren versie in het Nederlands. Ons volledige online jaarverslag is in het Engels omdat we over een uitgebreid netwerk van internationale relaties beschikken, vooral in de landen waar we werken. Zij vragen om een gedegen verslaglegging. Tegelijkertijd constateren wij dat het aantal Nederlandstalige lezers van ons volledige jaarverslag beperkt is.

Jaarverslag 2016

Hebt u vragen die u in deze verslagen niet beantwoord krijgt, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Ons jaarverslag 2016 in 6 delen

Online Engelstalig jaarverslag >>

2016 in vogelvlucht (Nederlandstalig) >>

Resultaten in een oogopslag >>

Verslag Raad van Toezicht >>

Financiën >>

Jaarrekening >>

Eerdere jaarverslagen

Deelname transparantprijs

We vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren over hoe we donateursgeld besteden. Welke resultaten hebben we behaald? Wat is er minder goed gegaan en hoe kunnen we dit verbeteren? Wat zijn de plannen voor de komende jaren?

Omdat we er altijd naar streven om zo helder mogelijk te zijn over onze bestedingen, deden we elk jaar mee met de Transparant Prijs tot hun laatste jaar 2015. Transparant Prijs was een initiatief van PricewaterhouseCoopers. Het is een stimulans voor de verdere professionalisering van de kwaliteit en de transparantie van de maatschappelijke verantwoording door goede doelen. Hierbij worden we op objectieve wijze beoordeeld op de inzichtelijkheid van de verslaggeving en de wijze van communiceren met belanghebbenden. Zo kunnen we onszelf blijven verbeteren.

Lees hier ons Juryrapport 2015 van De Transparant Prijs

Het jaarverslag van de Leprastichting kreeg een triple A score van de jury van De Transparant Prijs. Hiermee behoren wij tot de kopgroep. De Transparant Prijs is een onderscheiding voor het beste jaarverslag van goede doelen.

Banner TripleA 017 Leprastichting

Meer informatie over ons leprawerk

Werkwijze footer

Onze werkwijze >>