Leprastichting steunt oproep voor Duurzaam Regeerakkoord

5 april 2017

Gobal uit Nepal wast zijn gezicht met schoon waterIn een brede coalitie van ruim 150 bedrijven en maatschappelijke organisaties roepen we op tot een centrale plek voor de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) in het regeerakkoord. Deze doelen, waar Nederland zich in 2015 aan gecommitteerd heeft, zorgen voor beleid dat grote wereldwijde uitdagingen als duurzame energie, productie en consumptie en armoede, honger, gezondheid, ongelijkheid, en klimaatverandering in samenhang aanpakt. Op lokaal, nationaal en mondiaal niveau.

Duurzaam regeerakkoord

De onderhandelaars krijgen van initiatiefnemers Partos en De Groene Zaak een reep duurzame chocolade als food for thought voor tijdens de onderhandelingen. MMMaak een duurzaam regeerakkoord!

Sustainable Development Goals

Lees hier hoe de Sustainable Development Goals (SDGs) in 3 punten succesvol meegenomen kunnen worden in het te sluiten regeerakkoord.